Links
De VZW «Brussels Air Museum Fund».
De vereniging stelt zich tot doel om het patrimonium samengesteld uit de verzameling van luchtvaarttuigen te behouden, te restaureren en te promoten, zowel in het binnenland als het buitenland; deel te nemen aan nationale en internationale activiteiten met het oog op het promoten van de burgerlijke- en militaire luchtvaart; het aankopen, verkopen of ruilen van vliegtuigen.

Tevens zal de vereniging steun geven aan elke andere vereniging die zich specialiseert op het gebied van de luchtvaart. De vereniging kan alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan haar doelstelling

Geplaatst binnen de luchtmachtbasis van Florennes, van 2 vergadert Wing Tactisch van het Bestanddeel Lucht (Belgische ex-luchtkracht), wordt het museum Spitfire eveneens onder de naam van gekend: Museum Kolonel Vlieger R. Lallemant D.F.C.

Dit Museum biedt een uitzonderingskader aan en hij presenteert, onder fleurons van zijn verzamelingen, vliegtuigen en andere onderwerpen in verband met de wereld van de luchtvaartkunde.

Enkele oud van de Luchtmacht kwam aan Bierset bijeen teneinde in een museum de rijke geschiedenis van de eenheid te beschermen. Immers gaat de geschiedenis van de basis van Bierset direct tot 1914 terug.

Het hoofdthema van 1WHC is de geschiedenis van de eenheden van de Basis van Beauvechain van 1935 te vermelden aan onze dagen door op de aanwezigheid van de Luchtvaart van Jacht tussen 1946 en 1996 te wijzen.

Ardennen-Info is een bron voor de Ardennen surfer, hij die van de ardennen houdt of zij die er leven.

Website gewijd aan de Geschiedenis van de Belgische Piloten van 1940 heeft 1945 en ter Nagedachtenis van Raymond Lallemant.

Website van de resau of wallen picardie museums

Website van de Belgian Air Force Association, het doel van de bijeenkomst is om de Belgische Luchtmacht te ondersteunen